0 +
Zadovoljnih kupaca
0 +
Godine sa vama
0 +
Završenih projekata
0 m2+
Izgrađenih stambenih i poslovnih nekretnina

o nama

D.O.O. “2 Decembar” Bar je kompanija osnovana 1990. godine kao početak jednog porodičnog biznisa. Kompanija posluje u više poslovnih djelatnosti kao što su trgovina na malo i veliko robama, i izgradnja i projektovanje stambenih i poslovnih nekretnina. Našim kvalitetnim radom postali smo prepoznatljivi lider na tržištu koji garantuje sigurnost i kvalitet u poslovanju. Za naš uspjeh zaslužan je stručni tim koji je doprinio tome da imamo sve više zadovoljnih klijenata.
O Nama 2 Decembar Gradnja

Naša misija

Naša misija je realizacija projekata visokog kvaliteta i uvođenje novih standarda poslovanja u industriji nekretnina, prije svega u oblasti stambenih nekretnina. Ispunjavamo sva tržišna očekivanja kroz naporan rad i stručnost našeg tima. Svaki projekat posmatramo kao dio našeg naslijeđa u okviru zajednice u kojoj radimo i živimo. Naš tim predstavlja visokoškolovane stručnjake u raznim sferama građevine koji uspješno realizuju sve zahtjeve kako kupaca tako i investitora. Svaki korak u realizicaji se detaljno analizira i ispituje kako bi se postigli najbolji rezulati.

Naša vizija

Liderska pozicija u poslovanju u oblasti nekretnina i izgradnja prepoznatljivog imidža. Strastveno smo posvećeni detaljima efikasnosti i sigurnosti nekretnina kao i, brzini i kvalitetu realizacije. Svaki projekat počinjemo sa promišljenom vizijom koja će našim klijentima pružiti komfort i užitak.
Nase Vrednosti 2 Decembar Gradnja

Istorija

Kompanija je počela svoje poslovanje u 2020. godini, za taj vremenski period možemo se pohvaliti da smo izgradili preko 10 000m2 stambenih i poslovnih nekretnina. Sa preko 200 zadovoljnih kupaca nastavljamo da istrajemo u našoj misiji. Autentičnim dizajnom i atraktivnim lokacijama kao i upotrebom naprednih metoda ne gradimo samo nekretnine već gradimo bolji svijet.

Kontakt i lokacija:

2.decembar d.o.o.

Adresa:

Jovana Jovanovića Zmaja 6C, Bar

Telefon:
+382 67 003 707

E-mail:

gradnja@2decembar.me

Društvene mreže

Designed by Robotcode